2014. október 2., csütörtök

Essence- Caribbean Bean

Az én szívemben még itt-ott virít a kikelet és most még nagyon túlzásnak érzem a rénszarvasos bögréket, meg a norvég mintás pulcsikat. Lesz még ezekre elég idő jövő márciusig...  Mindezek szellemében egy tavasz, nyár, kora ősz (nekem egész év) kompatibilis lakkot mutatok most nektek.
A körömlakk a három méteres Essence állványokkal rendelkező Müllerekben kapható... Egyszuszragépeletembeeztazegészet!! Az őszi szortiment váltáskor tűnt fel, hogy mennyire jó színe van ennek a lakknak. Tavasz zöld, selymes, aranyos-sárgás fénnyel. Kicsit hasonlít a fénye a Lovely silk lakkokra, amik nekem, akkor és ott túl nyanyásak voltak, nem is vettem meg egyiket sem, nem is bánom. Ezzel a friss zölddel párosítva a selymes fény még übercukibbá teszi az összhatást. Tényleg tök cuki, nem is cuki, olyan üdén bájos inkább. A lakk állaga elég sűrű, ha nem ragaszkodnék a két réteghez, akkor egy rétegben is elég lenne. Jól fed, bár kicsit csíkosnak láttam az első adag után, nem foltosnak, csak látszott az ecset nyoma, a második réteg után semmi bajom nem volt vele. Féltem a tartósságtól, még úgy is, hogy majdnem minden másnap átfestem a körmeimet, szerencsére felesleges volt, tartotta magát hibátlanul a harmadik napig. Nem fogta be a körmeimet, ami ugye zöld lakkoknál mindig kérdéses.
Csont nélkül vette az akadályokat, ráadásul borzasztóan cukker.
Itt látszik az arany fényke..
Ecset, széles lapos.

Színminta.

3. napos mani!!!


9 megjegyzés:

  1. A díszítésed szuper lett, de ezzel a színnel én valahogy nem tudok azonosulni, pedig amúgy szép meg minden. Azért kérünk még sok körmös és sminkes psoztot, mert imádom az ötleteidet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm a szavaidat, mert mostanában minden bejegyzés úgy születik meg, hogy nem tudom van e értelme blogolni, folytatni...A kommented sokat jelent nekem emiatt. Köszi.

      Törlés
  2. Nagyon szép a színe:) x
    Bianka

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a szín, tetszik, pedig nem is szeretem a zöldet :D Most hiányzik a nyár :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez az oldalas csillámos díszítés, én is ki fogom próbálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Úgy készítettem, hogy majdnem teljesen lehúztam a cuccot az ecsetről, majd a köröm a szélén tettem le az ecsetet és vízszintesen befelé húztam, nagyon egyszerű és mutatós.

      Törlés