2015. március 8., vasárnap

Lakkok és egyebek

Az idei évet költözéssel kezdtem, bevallom, hogy a köröm festék témakör is a fontossági lista végére került akkor. Aztán végre lett időm végre minden jó dologra és imádok körmöt festeni!!!! Egyik legjobb dolog ever. :-D Alapoknál kezdve imádom a Miss Sporty 5 in 1 Total Care Action nevű alap és fedőlakkot, ami isteni jó. Nem keni el a nyomdázást, gyorsan szárad, szuperfényes fedőlakként és még olcsó is. Állítólag a Miss Sporty Peel Off lehúzható alaplakkja is szuper, remélem tényleg jó, mert mostanában azt vettem észre, hogy nem merek csillámos lakkot használni, mert már felkenés előtt rettegek a lemosástól. Szóval, nagyon-nagyon remélem, hogy jó lesz. A L'Occitane 30%-os shea vaj tartalmú körömágy ápoló már a nem tudom hányadik darabom, de nálam egyszerűen must have, egészséges körömágy az egészséges körmök titka. A kis sárga tégelyben a tesómtól kapott lemosó lapocskák találhatóak, azt hittem, hogy borzalmas lesz, mert kínai és kemény 200 forintba került, de ha láttok ilyet, szerintem próbáljátok ki. Nem szárít és egy lapocska elég öt körömre is. #love

Ezekhez szeretném majd a Peel off alaplakkot használni, Miss Sporty Oh my Gem! 004-es, zselés alapban apró csillámok és a Lovely legújabb tavaszi-nyári limitált pasztell "borsos" lakkjai. Most kentem fel őket, a Miss Sporty nagyon szép, a Lovelyra kell fedőlakk, mert nem szárad szép fényesre. 

 Nem régiben jöttem rá, hogy nem vagyok megelégedve a Picture Polish lakkok minőségével. Tetszik a márka filozófiája, meg a blogger együttműködés gondolata, de valahogy nem vagyok elájulva egyik lakktól sem. Megveszem, de utána jön a csalódás. A Mintyre vágytam már hónapok óta és tetszik is, bár az egyik Rossmann pénztáros szerint, a legrondább, amit valaha látott :-P :-D ... De, nem vagyok elájulva tőle, nem csodás vele dolgozni, nem jön az a luxus érzés, meg semmi. Pedig, az árában simán benne kellene lennie az érzésnek is. Az Unicorn, meg egyszerűen nem tetszik magamon. Hiába erőltetem, nem tetszik. Ha valaki igényt tartana rá, annak 2000 forintért cserében odaadom, összesen 2szer használtam, egy-egy körömre.
Szóval, mióta tart a nem szeretem a PP-t, amikor kijönnek a legújabb színeik, mert az ötletek tényleg csodásak, meg szuperek, inkább körbenézek a meglévő készletemben hátha akad valami hasonló. Így megint előkerült az Essence ikonikus Irreplaceable lakkja, ami szerintem nagyon is hasonlít a legújabb Cherish nevű PP lakkra. 
És, ha már az Essencenél tartok, akkor meg kell említenem, hogy a sokat szidott Colour & Go termékcsalád megszűnik-megújul, hála az égnek. Kiárusításban 349 forintba kerülnek a lakkok, ennyit nagyjából meg is ér néhány szín. Például a 146-os That's what I mint!, ami PONTOS másolata az Essie legendás Mint Candy Apple lakkjának. Imádom a színét és két rétegben fed, gyönyörű!!! Ráadásul nem is pattogott le néhány óra alatt, ha még találtok valahol érdemes legalább egy pillantást vetni rá. A 167-es Candy love már egy kicsit más kérdés, mert csíkoz, nagyon... nagyon-nagyon 2 rétegben. De olyan finoman nőies és egész különleges színe van, halvány barack aprócska csillámokkal, hogy ezt is érdemes megnézni. Örülök nekik.

10 megjegyzés:

  1. Betty, a mintytől is szeretnél megszabadulni? Mert akkor arra lecsapnék!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor sajnos jól értelmeztem, h csak arra gondolsz. :/

      Törlés
    2. A Minty kap meg egy lehetoseget, de csak azert mert tenyleg honapokig vagytam.ra.

      Törlés
  2. Szép lakkok :) Engem is megnyugtat a lakkozás, bár többnyire tévézek is közben, mert az élet rövid :)
    Tényleg nem keni ez a fedő a nyomdázást? Nekem még a Seche is keni, ha nem figyelek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem keni el. Mert eleg vekonyan kenni, akkor is szep fenyes lesz. Szeretem nagyon, mar tartalekom is van belole. ;-)

      Törlés
    2. Audrey, ne érintsd a fedőlakkos ecsetet a körmödre, ha engeded hogy egy jó kövér csepp maradjon az ecset alján és csak azt terelgeted az ecsettel, anélkül, hogy a sörték a körmödhöz érnének, akkor a gagyibb fedőlakkok sem kenik el a mintát. Gyakorolni kell egy kicsit, de megéri!

      Törlés
    3. Köszönöm :) 690,- a GR Gel look, vettem 3-at :) az nem keni akkor sem, ha simogatom az ecsettel a lakkot. De ugye a többi fedőlakkot is el kell használni, akkor majd hasznosítom a tanácsot :)

      Törlés
  3. Szia! Én megvenném a Unicorn-t ha lehet. :) Írtam email-t Neked. Virág

    VálaszTörlés