2016. április 10., vasárnap

G-napok

Szeretem olvasni, nézegetni mások Glamour napi szerzeményes, tapasztalatos bejegyzéseit, így én is megmutogatom milyen jóságokat vettem. 
Hajfesték, izzadásgátló, micellás víz és fogkrém, az amiből annyit tárazok be, hogy a következő G-napokig ne kelljen vennem lehetőleg egy darabot sem. Rengeteget lehet így spórolni, minden kategóriában van 50% körüli kupon, itthon elfér és így nem fordulhat elő, hogy vasárnap este fogy el valami.....vasárnapi boltzár, utállak!!! Kedvenc kuponjaim: DM 50% Nivea arctisztító, Rossmann Isana 30% plusz végösszegi 10% voltak. 
A Hello Spring őszibarack illatú és nagyon jó, frissítően gyümölcsös. 

Nem tudtam, hogy van szilikon mentes Elseve sampon, de van. Örültem neki, remélem jó lesz. A Nivea arclemosó zselé első benyomás szerint kifejezetten kellemes, nem szárít és megfelelően tisztít.

Blend-a-med!!!!

A Garnier a legjobb drogériás micellás víz szerintem.


Olyan embertelenül mennyei illata van, teljesen szerelmes vagyok.
Vettem néhány szépséget is:  Maybelline pirosító, Essence rúzscerkák és a must have Max Factor alapozó. Mindent 50%-os kuponnal, mondjuk nem, mert a Rossmannban 25% volt dekorra és erre jött a 10% végösszegi, de mivel Essence nem szokott leárazva lenni, így, ennyire olcsón max. kifuttatáskor tudtam volna venni bármit. 
Nailland: Tristam szülinap miatt 20% kedvezmény van minden A-England lakkra. Gondolkodtam, hogy leváltom a Rimmel 5 in 1 alap és fedőlakkját, de annyira jól bevált, hogy hülyeség lenne. Nem törik, gyorsan nő a körmöm és ennek tulajdonítom. Essence Velvet Stick rúzscerkák, még nem próbáltam őket, de remélem jó lesz. S-he rúzs: nagyon viaszos és nem kellemes viselni, nem ajánlom. Maybelline pír és Max Factor Facefinity.

Őszintén, a G-napok csak félig szólnak az olcsóbb vásárlásról, a másik fele a halál idegbaj. Ruhát nem vettem most. Így az idegbaj nagy részét megúsztam, próbafülke előtt kilométernyi sor, összevissza dobálva minden, nincs semmi,..... és egyébként is hol van, amit pár napja kinéztem? Ez nem is hiányzott, ruhát majd veszek májusban, munkahelyi ruhapénz imádlak. 
G-napok mindig iránytűként szolgálnak, hogy melyik a legfetchebb drogéria. DM! Nagyon megkönnyítette a dolgomat a nulladik nap. Zsuzsimmal látogattuk meg a melóhelyhez legközelebb eső intézményt, egy percig nem éreztem úgy, hogy nem akarják nekem eladni a dolgokat. Nem emeltek árat, mindenből feltöltött polcok fogadtak. Imádtam, hogy a Nivea 50%-os arctisztítós kupon az összecsomagolt micellás vízre is ért, így kemény 800-900 forint volt a 400 ml cucc, ami tutira el fog fogyni, mert minden nap használom. Nagyon örültem, jó vásárlási élménnyel lettem gazdagabb. A pozitív kezdés után, folytattam a Szervita téri Rossmann-nal, ahol a hivatalos első nap, délben jártam. Elhoztam az utolsó Garnier micellás vizet. Az első nap!!! Ezt, annyira, de annyira tudom utálni. Ezt, a fájdalmas szolgáltatást, amikor nem töltik fel a készleteket, mert nehogymár ócsóért vegye meg a vásárló az akciós cuccot, berakja az újságba, meg minden, de igazából nem akarják odaadni kedvezményesen a terméket... Ettől mindig elmegy a kedvem a Rossmanntól és sokkal, de sokkal szívesebben vásárolok bárhol máshol. Főleg, hogy a Szervita téren a biztonsági őr is egy akkora gyökér. Fúj. Örültem az olcsó cuccoknak, de továbbra is utálom a Szervita téri Rossmannt és általánosságban sem a Rossmann a kedvenc drogériám.
Pénteken, a kedvenc, 60 éven felülieknek ajánlott szemránckrémemért mentem be a Váci utcai Müllerbe illetve gondoltam, kihasználom az Essence 1500 forint feletti vásárlásért ajándék The Gel lakk akciót. Krém volt. Az Essence állvány viszont felháborítóan azaz FELHÁBORÍTÓAN, BÁNTÓAN, ÉRTHETETLENÜL üres volt. Tök üres. A kifuttatás alatt álló cuccok maradéka volt a polcokon. Nem is tudtam volna lakkot választani, mert konkrétan volt max. 5 pink és szevasz. Miért kell így G-napokat levezényelni? Meg így promóciót kezdeni? 

4 megjegyzés:

  1. A DM tényleg profin csinálta, nálunk külön Glamour standot csináltak az akciós termékeknek, hogy könnyebb legyen rájuk találni, és a polcokon is jól látható volt, hogy mire érdemes figyelni. Kellemes meglepetés volt, hogy az Old Spice deo-k közül az akciósra is járt a kuponkedvezmény, így az eleve nagyon kedvező 449Ft/db árból még lejött 25%... én most a mosó- tisztítószer, öblítő fronton garázdálkodtam elsősorban, nagyon örültem, hogy a DM-ben és Rossmannban sem volt db limit, bár a Rossmann le volt fosztva rendesen, így a készlethiány volt a korlát... illetve az ISANA-ból a kedvenc lakklemosó és szárazsampon jött négyesével, abból volt elég szerencsére! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a DM tényleg profi volt, el is felejtettem írni, hogy például külön Nivea stand volt és minden polcon kint volt, hogy mennyi kedvezmény jár a Glamour kuponnal. A Rossmann kuponok sem lettek volna rosszak, ha rendesen fel lettek volna töltve a polcok....

      Törlés
  2. Nagyon sok jó dolgot vettél, a gyertyára nagyon kíváncsi lettem...

    Én ezeket szereztem be: http://kicsilanynagygardrobbal.blogspot.hu/2016/04/ha-anya-kiszabadul-glamour-napok-2016.html

    :)

    VálaszTörlés
  3. Gyertya imádnivaló, most is azt égetem...megnézem a bejegyzést! :-)

    VálaszTörlés