2016. június 28., kedd

Szépség


Emberi dolog, hogy külső alapján ítélünk. Jó esetben, csak egy első benyomás születik, rossz esetben, nem is tudsz túljutni ezen. Szentül hiszem, hogy akinek, nem szép a lelke, az egész kis lénye, az sosem lehet igazán szép. A jóság meglátszik az arcon és ezen a szépségen az idő sem fog. Az önzetlenség és a segíteni akarás, számomra alapvető elemei a jó léleknek. Ezért, nagy öröm, hogy egyre több alkalommal fonódik össze a szépségápolás és az önzetlen segítségnyújtás. 
Gondolok itt például a MAC Viva Glam kampányára. Minden eladott Viva Glam rúzs-szájfény ára (minden cent!) megy a MAC Aids Fund célkitűzéseinek támogatására: helping people of All Ages, All Races, All Sexes affected by HIV and AIDS!

A LUSH,  már a kezdetek óta célul tűzte ki, hogy a kozmetikai termékeket sehol, semmilyen formában ne teszteljék állatokon. Nemcsak a saját termékeket nem tesztelik, hanem egyetlen egy alapanyagot sem szereznek be, amit állatokon teszteltek. YAS! 

De, említhetném az AVON mellrák elleni küzdelmét is. Láthatóan van néhány követendő példa, ehhez csatlakozott az Inecto Magyarország is. Minden, május 1. és augusztus 31-e között megvásárolt termék után 7 Ft támogatást kap a Noé Állatmenhely. Ami, 16024 db (eddig) eladott termék után már elég szép pénz :-) Be kell vallanom, hogy az Inecto márka termékeit sosem próbáltam, sőt nem is nagyon hallottam róluk, csak azt tudtam, hogy ott vannak a dm-Rossmann polcain, de ezzel az akcióval nagyon szimpatikusak lettek számomra. (Utánuk is néztem, kókuszos termékcsalád #love :-) )

Nagyon örülök a kezdeményezésnek, hiszen az adóm egy százalékát én idén a Noé Állatmenhelynek adtam. Muszáj leírnom, hogy mennyire fontos, az ilyen formában történő adakozás is. Ajánld fel azt az egy százalékot!!!! Menjen egy számodra fontos probléma támogatására, legyen az a Noé Állatmenhely, az éhező gyerekek, a nélkülözők, bármi! De, ne hagyd bent a közös kalapban, tényleg semmibe nem kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése