2016. november 9., szerda

Inecto love

Muszáj az Inecto Naturals argan termékcsaládjáról írnom. 
?
Mert hihetetlenül jók ezek a termékek.
Mert az Inecto Naturals Magyarország kiemelkedően jó példa a társadalmi szerepvállalásra.
Mert nagyon klassz nyereményjáték indult, amire itt lehet jelentkezni: http://inecto.hu/nyeremenyjatek/ 



Az Argan hair oil: abszolút kedvencem lett ebben a kategóriában. Könnyen elérhető, kedvező áron kapható. Állatkísérletmentes és vegán termék. A göndör, hullámos haj természetéből adódik, hogy hihetetlenül száraz tud lenni, a hidratálókra viszont tud úgy reagálni, hogy teljesen elnehezedik. Az Inecto Argan hair oil, nem nehezíti el a hajat, puha, selymes, ragyogó és könnyen kifésülhető lesz tőle. Én, még nedves hajra szoktam tenni egy pumpányi olajat, amit a bozontom hosszán oszlatok el az ujjaim segítségével. Ha, nagyon száraznak találom a hajamat és/vagy elfelejtettem használni a hajolajat rögtön hajmosás után, akkor már formázott frizurára is mehet, mert még így sem kelt zsíros érzetet. 
Onnan tudom, hogy igazán megszerettem és kedvenc termékem lett az Inecto Argan hair oil, hogy másoknak is szívesen ajánlom. Egyik barátnőm, volt olyan szerencsés, hogy egy hétig Horvátország partjainál hajózott, ami jót tett a lelkének :-), de kifejezetten rosszat tett a hajának. Ajánlásomra elkezdte használni ezt az olajat és lelkesen számolt be arról, hogy nem nehezíti el a vékony szálú, zsírosodásra hajlamos haját, nem tapad a fejéhez másnap. Viszont, végre nem száll, nem áll égnek és könnyen kifésülhető a lobonca. :-)


A másik argános termék, amit próbáltam az Inectotól, az az Argan hair repair treatment, ami egy nedves hajra alkalmazandó pakolás. Könnyű állaga van, finom, nem tolakodó illata, és 4-5 percig kell  csak fennhagyni. Megint csak azt tudom leírni, hogy puhává, selymessé, könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Én, balzsam helyett szoktam használni, imádom az illatát, olyan megnyugtató számomra, szeretem, hogy száradás után is érzem kicsit. 
Amiről, még muszáj írnom, az Inectoval kapcsolatban, az a társadalmi szerepvállalás, ami számomra megkülönbözteti a brandet. Valljuk be, hogy rengeteg hajápolási opciónk van, s vegán termékekből is van választék. Viszont, az Inecto Naturals Magyarország a rengeteg nagyon jó készítmény forgalmazása mellett kiemelten foglalkozik az állatok védelmével, jólétével és ez nem merül ki abban, hogy állatkísérletmentesek a termékek, hanem egészen konkrét, kézzelfogható támogatást is nyújtanak. Szívemhez közelálló kezdeményezés volt a Noé Állatotthon Alapítványnak nyújtott segítség. Illetve, most a fent említett nyereményjáték sem csak nekünk jó, hanem a Budapesti Állatkert lakóinak is. :-)
Egészen november 30-ig, ha bármilyen két Inecto Naturals terméket vásárolsz, majd regisztrálsz a http://inecto.hu/nyeremenyjatek/  oldalon, támogatod az Inecto kezdeményezését és még nyerhetsz is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése