2016. november 27., vasárnap

Warm eyeshadows

Abszolút a meleg (warm toned not gay) szemfestékek korszakát éljük. Néhányunknál már évek óta tart ez a korszak. :-) De, kyliejenner burgundi palettája biztosan megerősíti ezt a trendet. A burgundi palira én is csorgatom a nyálam és odavagyok érte, de sajnos a jenner-kardashian klán copy-paste kreativitása kiveri nálam a biztosítékot, illetve nem kicsit vannak túlárazva a cuccaik. Így jobbnak láttam beletúrni a make-up dobozkáimba és most megmutatom, hogy miket húztam elő...

Sleek Sunset paletta. Lehet, igen, bőven lehet nem szeretni a Sleek szemfestékek állagát, de vitathatatlan tény, hogy pigmentáltságban, árban, ár-érték arányban, elérhetőségben a Sleek paletták páratlanok a drogériás piacon. A Sunset paletta, nálam abszolút kedvenc a rengeteg narancsos, meleg szín miatt. Viszont, lehetne benne egy közép matt barna, nem vágom miért van benne kék, lehetne benne egy matt narancs meg egy matt highlight szín is. Matt. Ez hiányzik belőle, mert az összes szín (-fekete) fényes. Úgy gondolom, hogy egy meleg árnyalatú szemfestéshez muszáj M-U-S-Z-Á-J  matt satírozó színeket használni, ha harmonikus és szép sminket szeretnénk. (A burgundi pali ezért nagyon jó btw.) A Sleek Vintage Romance palettában van egy nagyon jó matt meleg szín, azzal lehet satírozni, ha a Sleeknél akarunk maradni.



H&M mono szemfestékek. OMG!! Annyira, de annyira jók szerintem és tényleg a szivárvány összes színében elérhetőek. És minden textúrában, finishben is. LOVE-LOVE-LOVE these!!! Nagyon sajnálom, hogy nem minden üzletben kaphatóak, mert tényleg minden make-up őrültnek kötelező darabok. A Russet Rose és az In the Red nevű árnyalatokat nagyon ajánlom. Csodásak. Könnyen satírozhatóak, pigmentáltak és nem hajlamosak a potyogásra, mint a Sleek.

Kiko szintén OMG!! A Water eyeshadows-ról van szó egészen pontosan. Vizesen is használhatóak, de szerintem önmagukban is gyönyörűek. Nekem eszembe sem jutott bevizezni az ecsetemet, mert szárazon is üt. Szépséges, fényes, telt, csodálatos, gazdag színek. Komolyan, csak a legjobbakat tudom mondani. Nem potyog, ecsettel és ujjakkal is könnyen eldolgozhatóak. A 219 és a 218! Hozzánk is szállít a Kiko. :-)
Mivel párosítom a meleg árnyalatú szemfestést?
Ajkakon feltétlenül maradok a meleg színeknél, de igyekszem kerülni a nagyon feltűnő darabokat. Így a meleg árnyalatú barnákat kedvelem leginkább az effajta sminkhez.
Az Astor matt rúzscerkája kuponos napokra kötelező darab, én kb. ezt az egyetlen Astor terméket tudom fenntartások nélkül ajánlani.
Ezt a fajta NYX rúzst nem lehet nálunk kapni, de  B52 és Heredes és nagyon klassz a formulájuk, az a klasszikus rúzs, nem szárít, átlagosan tartós, fényes, kellemes viselet.

Pirosítónak, szintén valami visszafogottat ajánlok egy bombasztikus narancsos, burgundi szemsminkhez. Ilyen például a Maybelline irtó béna csomagolásban lapuló, jelentéktelennek tűnő, de meseszép 40 Pink Amber névre hallgató pirosítója. Amennyire semmilyennek néz ki a panben, annyira szép az orcákon.
Fekete szemcerka és matt satírozó vagy matt highight (majdnem) kötelező a meleg tónusok mellé.

Ennyi lett volna a meleg színeket ajánló post tőlem. Mostanában bővült a készletem a Yamuna Mango pirosítójával, amit én szemre használok. IMÁDOM, mesés a színe és nagyon könnyű vele dolgozni, estére sem fakul, nem mászik el. Tervezek egy NYX látogatást is, mert náluk is eszméletlen szép dolgok vannak. Sajnos, tényleg trend, divat a warm toned eye, mert minden szín készlethiányos volt, amit megvettem volna. December elején lesz készletfeltöltés. Ha, esetleg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése