2017. április 12., szerda

Spring is here

Tavasz.
A kedvenc évszakom. 
Hihetetlenül örülök annak, hogy kinyílik a város tavasszal. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy egy olyan helyen élhetek, ahol a tavasz különösen szép. Irtózatosan örülök a jó időnek és rengeteg dologért eszeveszetten lelkesedem.
Például: Glamour napok. itt és itt
Megjelent az egyik insta képem a Glamour magazinban, nyomtatásba kerültünk :-) 
eccarvús macaron jó! :-P :-D 

Minden, ami nyuszis.
Minden, ami jó illatú és színes és cuki.
A jó illatú, színes, cuki kategória győztese nálam eddig a Yamuna húsvéti fürdőbomba válogatása. Hogy lehet valamit NYUSZITAPPANCSnak elnevezni? Ez milyen cuki már? Bunny Paws! AWWW!! És OMG!! Czukoros eper illata van! Hidratál és pink lesz tőle a fürdővíz. A kiemelkedően jó hidratáló hatását muszáj kicsit bővebben kifejtenem: ha használom, akkor nincs szükségem utána testápolóra. Ami, egy szezonváltós, kicsit szeles, kicsit hideg reggeles időszakban, távfűtés mellett ÓRIÁSI teljesítmény!
 Azt hiszem, hogy a cukiság level fokozhatatlan innen. Talán, annyit lehet még hozzátenni, hogy a másik 4 húsvéti fürdőbomba is zseniálisra sikeredett. Színesek, illatosak, nagyon jót tesznek a bőrnek és a léleknek. Harmatos rét, Piros tojás, Tavaszi zsongás és Locsolók kedvence. #lovethemall

Nyuszik! Nyuszipopós fánkok!!
https://www.instagram.com/thedonutlibrary/
Magdi tavaszra készülődős videója! 
Nagyjából minden szavával egyet kell értenem. Hajszín: világosabb. Ruhák: jöhetnek a színek. Étel: friss gyümölcsök. SÉTA minden mennyiségben!!! 
Nem szeretek tavasszal itthon ülni, bármennyire is szeretek itthon élni. Sétára fel, fel a nyúlcipőt...:-) 
#shoppingismycardio 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése