2012. január 3., kedd

2011 kedvencei

Nagyon hamar elrepült nekem ez az év, megint egy évvel öregebb és bölcsebb lettem :-) 
A legfontosabb, legnagyobb dolog az volt, hogy megtanultam, és remélem végérvényesen megjegyzem, hogy a pozitív gondolatoknak, érzelmeknek és életszemléletnek ereje van. Ezen felül, semmivel sem kerül több erőfeszítésbe a jó dolgok meglátása, mint a negatív dolgoké, sőt sokkal könnyebb egy rossz helyzetből kikerülni, ha meglátjuk a dolgok jó oldalát, ha mást nem, akkor azt, hogy a rossz dolgok, helyzetek sem tartanak örökké. 

Blog szempontjából egy elég vegyes éven vagyok túl, egyrészt rengeteg új olvasom lett, amit nagyon-nagyon köszönök Nektek!!! és a Primőr Kft. (essence, Max Factor, Catrice) vezérletével megindult a forgalmazók, gyártók közeledése a blogok felé, ami szerintem tökjó...ja és találkoztam egy csomó bloggerrel is és az is szenzációs volt! Másrészt voltak olyan időszakok, amikor valamiért túl nagy felelősségnek és nyomásnak éreztem a blogolást (hát igen.. én ilyen kis érzékeny vagyok :-P) és voltak olyan időszakok is, amikor családi tragédia árnyékolta be a blogolási kedvem. De, be kellett látnom, hogy hülyeség stresszelni magam, főleg úgy, hogy a blogolásból csak jó dolog származott és tökre örülök, hogy annak idején belekezdtem. Sőt .....Nem tudom észrevettétek e, de később sötétedik, lassan hazaérve is lehet majd fényképezni!!! :-) 

Sok duma után jöjjenek azok a cuccok, amiket szinte egész évben szívesen használtam.....

Minden, ami koreai, vagyis BBkrémek és a Baviphat cuki cuccai, a Zamian  csokis-aranyos maszkja.

Minden, ami Bioderma: hidratáló, arcradír, tonik, mattító krém...minden! 

Lipstains vagyis olyan cuccok, amik "megfogják", "befogják" az ajak bőrét, így adva tartós színt. Könnyű használni, tartós eredménnyel, nincs mit utálni bennük. És a tartós rúzsok is!

Krémes szemfestékek, főleg mióta tök véletlenül rájöttem, hogy nem is gázos a szemhéjam bázis nélkül sem. (ugyanis egyszer elfelejtettem bázist feltenni....)

  
Orly: Oui lakkja, amit igaz, hogy év vége fele vettem, de ez A Kedvenc lakkom, nem tudom kihagyni.
A Miss Sporty Nail expert manicure for short nails bázislakk, ami mióta használom TELJESEN elmulasztotta a lemezes töredezést, ha elfogyott biztos újra fogom venni, mert fenomenális!
Lila lakkok, körmök így általánosságban. 


Fekete szemcerka helyett sötétszürke! (Maybelline Khol express az enyém, nagyon tartós, krémes, de nem túlzottan.) Alig egy-két árnyalattal világosabb, mint egy fekete, de kevésbé drámai, nem keményíti meg a vonásokat, nem szűkíti a tekintetet.

Catrice Enter wonderland kollekció, kb. minden egyes darabja tetszett, de különösen a rózsaszín szájfényt szerettem nagyon.

Max Factor Xperience szempillaspirál, ami leváltotta az eddigi kedvencet. 
 
MAC Blot púder, sajnos púder témában bebizonyosodott, hogy a drágább jobb, viszont cserébe kevesebb is kell belőle.

Korall és lila szemfestékek, kiemelve: MUA shade 9 és Essence Its up to you. Ha egész hátralévő életemben egyetlen egy szemfestéket használhatnék, akkor a MUA shade 9 lenne az.


Sleek pirosítók: Pan tao és a Suede. Mindkettő olyan árnyalat, ami mindenkinek jól áll, pigmentáltak, gyönyörűek, puhák és könnyű velük dolgozni.

Az első Urban Decay palettám!

NYC Sunny bronzer, a holtgagyi csomagolás ellenére szeretem, mert matt és éppen egy leheletnyi színt ad. 
Az Essence-től a Circus, circus kiadás volt az abszolút kedvenc, kár, hogy kb 3 üzletben  kb 3 percig lehetett csak kapni :-P

"röviden" ennyi volna.....

2 megjegyzés:

  1. Jó dolgokat szedtél össze. Úgy általában én is szeretem ezeket a termékeket, bár engem a Circus Circus annyira nem fogott meg :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Circus Circus azért tetszett annyira, mert a színek, a textúrák, a tartósság kiemelkedő volt plusz nagyon jól volt időzítve.

    VálaszTörlés