2012. május 27., vasárnap

Essence: Sun Club 02 Long Beach paletta teszt

Lassan tényleg itt van a nyár, a nyaralás, a vakáció és a gyorsan összekapom a cuccaimat, a gyorsan feldobok egy sminket időszaka.Végre!
Ez a kis táskabarát méretű paletta pont az ilyen esetekben jön jól.
Már régóta szerepel az Essence állandó kínálatában, de csak most jutottam el ahhoz, hogy tesztet írjak róla, de még időben :-)
8 színt tartalmaz és egy nagyon jó kis applikátort, amelynek az egyik vége szivacsos, a másik pedig egy kis ecsetke, ami a szélek eldolgozásakor jön jól.


A színek: nagyon csillámos világos arany, bézs, barnás-zöldes-fekete, szép matt sötét barna, világos narancs, bronzos, szürkés barna, csillámos szürke.



minták




Az elgondolás nagyon jó, mert ha a nyári melegben nincs kedve nagyon sminkelni az embernek, akkor elvileg ezekkel a színekkel össze lehet gyorsan dobni egy egyszerű sminket, ami jól menne egy élénkebb ajakszínhez, meg a kötelező napszemcsihez.
A kivitelezéssel viszont vannak gondok. A csomagolás nagyon praktikus, helytakarékos. A szemfestékek viszont nem jók, egyrészt rengeteg minden színben a csillám, ami nagyon-nagyon szóródik, rendkívül poros a 8 színből 6 (a bronz és a sötétbarna, ami nem), nagyon kellene egy matt, vagy legalább nem csillámos highlight szín, de nincs sajnos....A színek egyébként tartósak, jó kombinálhatóak.  A legjobb színek: a sötétbarna, a szürkésbarna. A bronzos is ok állagra, de nekem nem áll jól a színe, mert túl sárga. A világos narancs nem pigmentált, de legalább nem csillámos, a legvilágosabb szín iszonyatosan csillámos és borzasztóan hullik, így az a legrosszabb szerintem.
Összességében azt mondanám, hogy ne erre a palettára alapozzuk a barnás, természetes szemfesték készletünket, de ha nagyon helyszűkében vagyunk, vagy eltűnt (esetleg esélyes, hogy el fog tűnni)  a csomagunk és semmi sminkcuccunk nem maradt, akkor jó ez a kis paletta.

A terméket a Primőr kft.-től kaptam tesztelésre, ez nem befolyásolta a véleményem!!

(A MUA Heaven and Earth palettára lehet alapozni a barnás, természetes szemfesték készletet, ami azért jó, mert a Beauty Sale blogon is akciós, illetve a MUA hivatalos oldalán is akciós, ott minden 4 font fölötti netes rendeléshez ajándékba kapunk egy Glamour days palettát!! Érdemes most rendelni, vagy reménykedni, hogy nálam esetleg sikerül majd bezsákolni, meglepi coming!!)

1 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez a paletta, úgy ahogy szeretem, olyan szép természetes színei vannak, s mivel nem vagyok nagy sminkelős, nekem épp megfelelnek.

    VálaszTörlés