2012. május 10., csütörtök

Veet Easy Wax élménybeszámoló

Én is a szerencsés meghívottak között voltam, akik részt vehettek a Veet újdonságát, az  Easy Wax elektromos gyantázó készletet bemutató sajtóeseményen.

Maga a felszerelés egy 50 ml-es lábra és karra használható gyantapatront, textilcsíkokat, a gyanta maradékot eltüntető törlőkendőt és persze az elektromos melegítőkészüléket tartalmazza, 5490 Ft-os áron kerül az üzletekbe. Az utántöltő patronkészlet tartalmaz egy kisebb, az érzékeny területek gyantázására alkalmas patront is. Nekem még vagy 10 napot kell várnom arra, hogy kipróbálhassam, mert hiába képes a 2 mm-es szőrszálakkal is dolgozni, nekem nagyon lassan nő vissza borotválás után a szőr. (Mondjuk emiatt nem panaszkodom :-)

Nagyon aranyos ötlet volt az esemény szervezőjétől (Well PR Ügynökség) a termék és a Sugar!Shop-os muffin díszítő "tanfolyam"  kombinálása, mert megmondom őszintén, hogy szinte arra számítottam, hogy élő termékbemutató lesz. Tudom, hogy volt olyan blogger, aki direkt növesztette a lábán a szőrmókát, hátha szükség lesz rá :-)  
Persze mindig, mindenkinek az a legnagyobb élmény,  ha egy ilyen eseményen találkozol a többi bloggerrel és jól érzed magad velük, mert a jó szervezésnek hála kellemes hangulatban zajlik az este......

Ilyen szép, (Veet)rózsaszín...


Díszítő elemek bevetés előtt...

ummmmm

A Horváth cukrászda vezető cukrásza segített "remekeink" elkészítésében...

work!

Sminkkel Viki szerint is fincsi volt...

neve: Superman lába előtt a női szívek milliói hevernek muffin

4 megjegyzés:

  1. Szuper ötlet ez a muffin díszítés, utolsó kép neve nagyon találó:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon kreatív ötlet volt ez a párosítás, nagyon jól is éreztük magunkat.
      Nagyon kis büszke voltam a muffinomra, a profi fotós egy csomó képet készített róla :-D

      Törlés
  2. óóóóó, mennyi muffin :)

    Mi is volt a találkozó apropója, a muffinok, nagyon figyelemelterelőek :)

    Régen én is használtam a Veet termékeit lábszárra, de borotvára váltottam az utóbbi 7-8 éveben, kíváncsi vagyok az új termékére mennyire hatékony.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Veet Easy Way rendszer volt az apropója, de nagyon ötletes dolog volt a muffinokkal ötvözni a dolgot, mert tényleg nem tudom, hogy az élő termékbemutató gyantázáson kívül hogyan lehetett volna jobban és érdekesebben elővezetni a terméket. Én nem vállaltam volna be egy full-gyantát nyolc és fél óra munka után...

      fogok beszámolót írni a bevetésről is, kíváncsi vagyok már, de még növesztem :-D

      Törlés