2014. május 4., vasárnap

Lush kedvencek

 A Lush állandó kísértést jelent nekem, mert a kedvenc Fruccola éttermem mellett van egy üzletük, igyekszem minél kevesebbszer elcsábulni, igazából évente egyszer: a karácsonyi leértékelésekkor szoktam venni néhány ajándékcsomagot, amiket aztán egész évben, apránként felhasználok. Végre sorra kerültek a legkedvesebb termékeim, ezeket most meg is mutatom nektek.
Én nemcsak enni, hanem minden formában szeretem a déli gyümölcsöket, lehet ananász, mangó, maracuja, narancs vagy grépfrút, minden jöhet. A Lush Happy Hippy tusolója triplán grépfrútos: grépfrútlé,  grépfrúthéj, grépfrútolaj. Annyira frissítő és élénkítő, hogy este nem is szoktam használni, kizárólag a reggeli tusoláshoz vagy edzés utánra tartogatom. Energiabomba. Így tudnám egy szóval jellemezni.
Az ára eléggé húzós szerintem, mert 1490 forint per 100 gramm (kicsike), viszont 50%-os akciósan már sokkal jobb.
 Amikor gyantázom a lábikóimat, az utána következő hetekben kiemelt figyelmet fordítok a radírozásra, nem akarom, hogy benőjenek a szőrszálaim. A legeslegjobb testradír, amit valaha is próbáltam a Lush Rub Rub Rub. Én, kifejezetten utáltam a Lush cukorradírját és az Ocean Salt-ot is, mindkettőt túl durvának találtam, az Ocean Salt kifejezetten rossz élmény volt, mintha kis borotvapengék lettek volna benne.  A RRR-ban viszont apró, gömbölyű szemcsék vannak, egyáltalán nem bántja a bőrömet, sőt kifejezetten ápolónak érzem. Kevés kell belőle, én olyan 2-3 ujjbegynyit szoktam használni 1-1 alkalommal. Nagyon jó (narancs)virágos és tartós illata van. (3790 Ft per 330 gr)

A Lush egyik legikonikusabb terméke a The Comforter habfürdő. A Lush üzleteknek The Comforter illatuk van, ez a Lush illat! Imádom, hogy a Kristóf téri üzletet már messziről ki lehet szagolni, konkrétan az egész utcának The Comforter illata van! Ez a "Vigasztaló", én kifejezetten akkor szoktam használni, ha pénteken estére ki vagyok nyúlva, vagy a hétvégém nagyon húzós volt, olyan megnyugtató és ellazító illata van. Ülök a rózsaszín vízben, a habfelhő közepén, vigasztalódom és pihenek, lazítok. Akár 40-45 percig is ücsöröghetek, a hab megmarad. A Lush weboldala azt írja, hogy kétszeri használatra elég, de én mindig csak egy kis darabot török le belőle, az illat így is intenzív és hab is van. Ez a habfürdő ár-érték arányban az egyik legjobb Lush termék, 200 gr-ot kapunk 1890 forintért.

4 megjegyzés:

  1. Én is szívesen benéznék egy leárazáskor abba az üzletbe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a legjobb. :-) Az ajándékcsomagok egyébként is jobb árban vannak és -50% az nem kicsit szuper! ..Szerintem egyébként elég húzósak az árak, főleg pl az Yves Rocher-hoz viszonyítva, ami szintén elég bio...

      Törlés
  2. Na, akkor ezt a habfürdőt fel is írtam magamnak a listámra... Köszi a szuper bejegyzést :-)

    VálaszTörlés