2014. május 1., csütörtök

Mai napom tag: víz, vásárlás, vége a hétnek

Mai hangulat: Fáradt. Olyan hosszú volt ez a hónap ... Május = egy lépéssel közelebb a nyárhoz. Yey! Esküszöm, amikor elkezdtem írni ezt a bejegyzést még április volt...:-)
Mai siker: Csavarogtam, megáztam, elfáradtam, hazaértem. Kemény 210 forintért vettem egy NYC rúzst. A Müllerben most -25% van minden NYC cuccra. Ezt a rúzst -muszáj- volt megvenni, mert egy hasonmás (Bite Beauty: Palomino, 24 USD, Sephora) és hasonmás dolgokat meg kell venni. Szabály. (Összehasonlító videó: itt.)
Egy, a Pantone szerint is, kórház zöld színű lakkal bővült a gyűjteményem.

Mai szükséges: Csavarogni és csámcsogni evés közben. Ma nagyon finiket ettem: friss retek és uborka, meg téli szalámi reggelire, házi kijevi csirke ebédre és vilmoskörte uzsira.
Mai frizura: Kócos, fonott, vizes.
Mai smink: Müller outlet szerzemények, Londonban vásárolt pigment, Bourjois, Max Factor, Essence ősrégi trendkiadás szemfesték, ilyesmik.

Mai outfit: Jeggings, kifakult kék poló, szürke kardi. Esőcsináló csukkerem. Nem tudom mit csináljak vele, imádom, mert kényelmes és tök jó, mert Foot Locker és Adidas, de akárhányszor felveszem állandóan esik az eső. Volt egy esőcsináló Scholl papucsom, ami összesen négyszer volt a lábamon, lehetett 50 fok és sivatag, ha felvettem, mindig mezítláb kellett a végén hazamennem, mert kitört a monszun, a húgom kapta meg, neki nem csinált esőt.
Mai tennivaló: Keresni a Lovely Rio lakkokat.
Mai elmélkedés: Szoros összefüggésben a mai tennivalóval. Nem értem, hogy a Rossmann miért csinálja azt, hogy a Lovely limitált cuccokat konkrétan egy napig lehet kapni. A Snowdust lakkokat én érintetlen állványról vettem le, utána meg csak azt olvastam minden blogon, minden hozzászólásban, hogy nincs, nincs, nincs. Komolyan, úgy tűnt, hogy az egész országban összesen pár tucat emberhez jutottak el a Snowdust lakkok. Nem értem, mire jó egy limitált akármiből 3 darabot behozni, főleg úgy, hogy nem egy sokezres valamiről van szó, hanem egy olyan cuccról, amiből simán megvenné az ember az összes színt, ami tetszik, mert nem túl drága...Érthetetlen és rohadt bosszantó ökörség.
Remélem nem leszek olyan vén banya, mint az az önelégült fejjel üldögélő boszorka, aki úgy köszönte meg a neki átadott helyet a metrón, hogy "Nem kellett volna átadni a helyet, ha a kedves barátnője arrébb húzta volna a táskáját!!!" Husiborsó, tudjuk, hogy bölcsész vagy, de hatig csak el tudsz számolni, maximum hatan férnek el, nem heten, veled együtt heten lettetek volna. Az ilyen emberek irkálnak olvasói leveleket a Metropolba, hogy a mai fijatalssság meg blah blah blah. Nem értem, miért nem volt elég megköszönni, ha már szó nélkül felállt a lány, miért kell így reagálni a kedvességre.
Mai függőség: Karamellizált mandulás Milka.
Mai unalmas: A 8. Rossmannban sem volt Lovely lakk.
Mai vágyálom: Legyen lécci jó idő a hétvégén.
Mai legjobb pillanat: Elértem az utolsó buszomat hazafelé.
Mai különlegesség: Ebédidőben Édes Életet néztünk a kollégákkal, a magyar televíziózás sehol nincs, ha nincs Győzike a képernyőn.
Mai olvasmány: Jo Nesbo- Nemeszisz.
Mai zene: Omega- Gyöngyhajú lány



6 megjegyzés:

  1. Már régóta vár nálam is ez a kérdéssor kitöltésre, jó volt, hogy emlékeztettél rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El fogom olvasni, nekem tök érdekes, mert kiderül belőle, hogyan szemléli az adott emberke a világot, amiben nap mint nap él.

      Törlés
  2. Bölcsész vagyok, és megy akár 10-ig is a számolás. Húszig is, de akkor le kell vennem a cipőmet és a zoknimat is ;]

    Nekem esőcsináló hajpakolásom van. Édes, gyümölcsös illatot húztam magam után :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van bölcsész diplomám :-) Szóval érted :-D
      Az esőcsináló cipőm természetesen velúr, legalább beázik, ha esik :-P :-D

      Törlés
  3. Nekem esőcsináló hajam és praktikám van. Ha gyönyörűen kivasalom és elégedett vagyok vele akkor tuti esni fog. :D Ha otthon hagyom az esernyőt akkor szintén. :D

    VálaszTörlés