2014. augusztus 9., szombat

Augusztusi kihívás: London


Ez, az első ilyen együttműködős postom, nem is tudom miért nem vettem részt eddig egyetlen egy ilyenben sem, sőt azt sem tudom, hogy mi indított arra, hogy most igen. Mindegy is, lényeg a lényeg, hogy LONDON!!
Tökre örülök annak, hogy már voltam a városban és imádtam. Próbáltam abból inspirálódni, amit a legjobban szerettem, amikor ott jártam. Imádtam a hagyományos angol reggelit, először eléggé meglepett, hogy tényleg! ezt eszik sokan reggelire, meg, hogy tényleg! olyan az angol reggeli, ahogy itthon is csináljuk. Egész nap el lehet vele lenni, fini és kiadós, de körmön nem mutatna jól. Aztán, gondoltam a metróra, egyszer bárcsak ilyen hálózata lenne Budapestnek is! A metrótérkép sem tetszett a körmeimen. Aztán, gondoltam a tipikus angol dolgokra pl.: rossz idő, de, amikor én voltam Londonban olyan jó idő volt, hogy hihetetlen, majd megsültem, fagyizgattam, napozgattam, szóval semmit nem kaptam a "tipikus" angol időjárásból, ezért kamunak éreztem volna, ha festek egy szürke felhős körmöt. Aztán, jött a zászló ötlet, meg, hogy english rose, azt hittem van itthon egy ilyen nevű lakkom, de nincs, vagy legalábbis nem találtam meg.... Ja! És nincs körmös ecsetem...ezért, amíg nem szerzek ne is számítson senki tőlem, valami fúúú de nagyon művészi vagy bonyolult dologra.
Az elkészült körömdíszítésről annyit írnék le, hogy a zászló színeit használtam, amire a glitteres fedőlakk azért került, mert London vibráló, sokszínű és néha borzasztóan túl sok. :-) 
Használt lakkok:
Adena fehér, Max Factor Red passion, Zoya Dream és Flormar PD04 ezek nyomdázáshoz, valamint Claire's Street Style glitter fedőlakk.
Nyomdalemez:

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek ezek a minták és színek :)

    VálaszTörlés
  2. tetszik, hogy a megszokottól teljesen eltérő a koncepciód! szerintem szuper lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon kedves vagy, ez igazán jólesett!!!


      köszönöm lányok nektek is :-)

      Törlés