2014. augusztus 4., hétfő

Essence leárazás!


Ma elkezdődött az Essence kivonulós cuccok leárazása. 350, egészen pontosan 349 forint per darab áron. Hivatalos lista a megszűnő termékekről: http://www.essence.eu/hu/termekek/leaving-soon/.  Én ma a Rossmannba rohantam be meló után, hogy megnézzem mi felhozatal. Annyira jó dolgok búcsúznak most, hogy nem lehetett üres kézzel távozni! Mennek például a 3D duó szemfestékek (liláról és az egyik barnásról írtam), nailart cuccokból egy csomó, meg a 24/7 alaplakk, ami iszonyat jó szerintem, megy pár egészen szép körömlakk, megy az összes Stays no matter what jumbo szemcerka. Ez utóbbit még sosem próbáltam, de mivel 2 krémes szemfestékből is elértem a tégely alját, így megengedtem magamnak egy vaníliás-pezsgős szín beszerzését. Remélem tartós lesz, holnap ki is próbálom. (Frissítés: Kipróbáltam, 10 óra után nincs megkopva és nincs elmászva a sminkem. Tartós! Azt hiszem a világosabb barna is az enyém lesz.) A Metal Glam szemfestékekből is megy pár árnyalat, nekem a 03 Frosted apple már régóta kívánságlistán volt, főleg mióta búcsút vettem az egyik legeslegelső Avonos szemfestékemtől, aminek tök ilyen színe volt. Aranyos fényű barackos rózsaszín. #love A lila szempillaspirál  kék tesóját éppen júliusban szerettem meg nagyon, így nem volt kérdés, hogy 349 forintért ezt is kipróbálom, mert még a hülyének is, hátmégnekem!!!

Stays no matter what 07 Whipped white frosting és Metal glam 03 Frosted apple
Színminták
Colour Flash 05 lila szempillaspirál! YEY!!!
Körömápolás témakörben, majdnem vettem egy 24/7 alaplakkot, tényleg szeretem, de most van vagy 6 másik hasonló cuccom, így ez most kimaradt. Vettem egy hosszú nevű körömágy birizgáló és ápoló masszázs tollat, valami ilyesmit. Remélem hidratáltabb lesz tőle a bőrkém, olyan kis praktisch, szerintem be is rakom a zombi apokalipszisre készülős neszimbe. 
Essence Studio nails: Express Nail peeling pen
Jaj, 349 forintért muszáj volt (nem volt muszáj, de akartam) egy csodaszép zöldes-kékes-csillogós-simisimi-csilicsili lakkot beújítanom. A margarétán 3 rétegben van, ííííjjjhh.... hát körmön csak nem kell majd ennyi és fingers crossed, hogy nem is fogja be majd őket. Szeretem a kihívásokat.
Zsákmányok?????? Érdeklődve várom a beszámolókat!!

11 megjegyzés:

  1. Azért veszélyesek számomra ezek a bejegyzések, mert mindig találok olyan gyöngyszemet a képek alapján, amit amúgy nem is terveztem megvenni :)
    Ez a Metal Glam Frosted Apple például nagyon tetszik, ha dlután, munka után találok még belőle, tuti lecsapok rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sabra: a Metal Glam már megjelenés óta ott volt a listámon, de eddig lebeszéltem magam róla...
      Pancsi: tudom miről beszélsz... :-)

      Törlés
  2. Ajjjhh nekem ez a körömlakk kell! Még pirosítón, vagy rúzsokon gondolkozom... majd meglátjuk. :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper dolgokat vettél, azt hiszem holnap lesz még egy köröm, mert ma csak beszaladtam kék spirált venni, de aztán láttam, hogy kifutós a lila, így megvettem inkább azt elsőre :)

    VálaszTörlés
  4. szia!

    Melyik metal glam árnyalat van még leértékelve? És hol? (mert a kimenő termékek között nem láttam egy ilyet sem, viszont engem is érdekelne, mert nagyon szép! ) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most teljesen elbizonytalanodtam, mert a hivatalos oldalon nincs rajta a Metal Glam,,,,,de a Rossmannban tutira 349 forint volt ez a pinkes....szerintem holnap megnézem és megírom mi a pontos helyzet.

      Törlés
  5. megneztem: Rossmann, ez es a sotetebb barna Metal glam az akcios, Mullerben nem volt akcios es a jumbo cerkak sem voltak azok

    VálaszTörlés
  6. Konkrétan melyik rossmann? Én Fehérváron voltam még csak az egyikbe. :) (de majd megyek Pestre is, és akkor lehet én is beugranék oda. ) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. V. ker Szervita tér....de szerintem minden 2 méteres Essence állvánnyal rendelkező Rossmannban kell lennie..

      Törlés