2014. október 26., vasárnap

Metall-Tweed

Ez az első bejegyzés az után a bejegyzés után, ami után úgy voltam vele, hogy szép csendben befejezem a blogolást.. Nem nyafogok, nem sírok, de befejezem és hagyom szép csendben jobblétre szenderülni a blogot. Most sem úgy írom  ezeket a sorokat, hogy fúmostaztánmindent bele, de megfogadom Netti tanácsát és írok, ha van kedvem és úgy érzem van miről írnom. Igazából lakkozni szinte minden nap lakkozok, sminkelni minden nap sminkelek, mondhatom azt, hogy szépségápolás témában csak a blogolással nyűglődöm...egy kicsit. De, nem nyűglődöm tovább, írom a blogot.

A Catrice rúzsai nálam mindig ott voltak a top kettőben, mondjuk. A Rimmel rúzsok mellett. Ár-érték arányban mindkettő jobb a Mac bármelyik rúzsánál, kivéve a RiRiWoot, ami A Kedvenc rúzsom ever. Szóval, amikor láttam, hogy nagyon prettay limitált rúzsok jönnek, hegyeztem a szemem, fülem, körmöm, nyitottam a tárcám. Céltudatosan célra tartottam. A Metallure és Check & Tweed trendkiadásból is beszereztem egy-egy szépséget. Müller mindkettő, legalábbis én mindkettőt ott vettem.
Ez a Check &  Tweed C03 Brit Chick 1 azaz egy ... EGY!! grammos barna rúzsa. Megint menő a barna rúzs, mert visszatért a 90-es évek, legalábbis a sminktrendekben. Barna matt szemfestékek (Catrice Velvet matt), barna matt rúzsok, barna matt pirosítók (Sleek Suede). Julia Graf csinált egy eszméletlen jó videót, majd nézzétek meg, ha véletlen nem láttátok volna. Halálosan menő! Szerintem a Brit Chick nekem magában nem áll jól, mert nem illik a bőrszínemhez, de nem is használom így, hanem a Rimmel Kate 08-asra kenem fel, mostanában .... minden nap, állandóan. Imádom a kettőt együtt. Nem szárít, nem matt, de barna és nagyon menő. És nagyon kevés az egy gramm, amilyen tempóban használom, szerintem a tél végére bye-bye lesz.
 Teszek fel képet fehérre mintázva is, hogy legyen viszonyítási alap. Minden rúzs mindenkin máshogy néz ki. Ennyit megtanultam.

Brit Chick

Metallure C03 Alluring Red
 A Metallure csomagolásáról nem mondok semmit, látjátok, hogy szép. Minden más cucc túl csillogós-csillámos volt ebből a trendkiadásból, viszont az Alluring Red kellett nekem, mert télen, ha nem az új barna, akkor mindig piros. Kicsit pinkes rajtam ez a piros, de egy világosabb bőrhöz sokkal klasszikusabb piros lehet. Az állaga és a minősége a hagyományos Catrice szint, ha azt szereted, akkor ezzel sem lesz bajod.
Sorry a bőrhibák miatt, de ma éppen nem sminkeltem, csak fotóztam és már töröltem is le a cuccot.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy nem hagyod abba, mert hiányoznának a bejegyzéseid!!! Az 1 g-os rúzs pedig nem semmi :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem semmi....csak majdnem semmi :-D :-D
      köszönöm!

      Törlés
  2. Hát, az 1gr nekem is kicsit olyan "nesze semmi, fogd meg jól" kategória, de cserébe legalább klassz a színe. :)
    A Alluring Red viszont csudaszép kívül, belül. :D

    VálaszTörlés