2016. február 8., hétfő

Nem tudok ide kitalálni egy jó címet

Feladtam a címadást, de nem is érdekel, mert nagyon nem az lenne a lényeg. :-P Vettem magamnak pár igen szép dolgot, amit most megmutatok... Igyekszem csak és kizárólag akciósan venni a sminkcuccaimat, mert annyi van, hogy több háztartásnak elég lenne. Egész életre. Van olyan 70-80 darab szájra való kencém pl. ... Nyugi, én is jesszusoltam. Mert nem, nem tartom ezt teljesen normálisnak. Viszont vigasztal a tény, hogy csak hasonló árnyalataim vannak, egyformák nem. Így, néha megengedhetek magamnak egy-egy új darabot. Főleg, ha leárazáson veszem őket, főleg, ha kifutó termékek....
Essence és Catrice  kifuttatás van, gondolom már észrevettétek. A Catrice kifutó termékeit sűrű vállrángatással kísérve tekintettem meg, csak egy Velvet Matt szemhéjpúder jött velem a Müllerből. Iszonyat szeretem a majdnem bőrszínű szemfestékeket a mélyítővonalba, minden sminknek adnak egy kis pluszt, ilyen elv mentén szereztem be a Princess Mattleine-nt.
Igazából, nem tudom mi ütött belém, mert több szemfestéket is vettem, ami már nagyon-nagyon rég nem történt meg. Valszeg, ez volt az egyik mozgatórugó, most, hogy belegondolok. :-D Kettő kifutó Essence és egy Pupa darabbal is gazdagodtam. Határozottan a barnás-nude-pinkes vonalon mozogtak a beszerzéseim. Jött egy matt gazdag barna: Triple Choc, egy fényes duó barack és csokibarna összeállítással és egy határozottan pink a Pupatól. Az első Pupa szemfestékem. Egyelőre meg vagyok vele elégedve, jó pigmentált, nem hullik, szép élénk marad egy jó alappal órák múlva is. 
Tökre meg vagyok elégedve az új szemfestékeimmel.


Mondjuk, ez a Pupa csomagolás, nagyon nem jön be. Sok helyet foglal és ezzel elvi gondjaim vannak, mert elférne ez persze, csak teljesen felesleges egy néhány grammos cuccnak egy ekkora feneket keríteni. Környezetszennyező és vásárló átverő a csomagolás. Nem kellene! Köszke.

Beszereztem egy Essence púdert. Púder, sajna mindig kell, mert a lehető legjobb bőrtípussal rendelkezem: T-zónában iszonyat fénylik, máshol meg jó vízhiányos. Elengedtem, hogy valaha olyan lesz az arcom, ami nem fénylik. Fényleni fog, ha a fejem tetején pörgök napi 25 órában, akkor is. Púder marad, de minden, ami highlight meg dewy az jöhet. Mert trend és mert szép. 

2015. egyik kedvenc terméke volt nálam az Essence So Glow! highlightere, arany színben. Valamiért elkerülte a figyelmemet, hogy kifutó termék lett, még jó hogy nem vettem meg -ahogy terveztem- teljes áron a rózsaszín változatot...349 forintért a KÖTELEZŐ darab valamelyik. Szintén csak ajánlani tudom a Big bright eyes jumbo cerkákat, 3 árnyalat van, én a 02-est vettem meg, de lényegében bármelyik tökéletes a belső szemzugba. Egy kis fény a szemzugba és úgy néz ki, mintha aludtál volna 8 órát.


A szájkence gyűjteményem 3 darabbal bővült. Max Factor Marilyn Cabernet, ezt tesztelésre kaptam, előre bocsátom, nem fogok róla rosszakat írni, mert saját pénzemből is vettem már Colour elixir rúzst és kifejezetten szeretem a formulát és a tartósságot. Lovely Colorwear rúzscerka 4-es színben, borzasztó ROSSZ a csomagolása, elhagyja  a kupakot, már egy pislogástól is. Szép a színe, de így pancserság magammal vinni bárhova....Nem örülök. Catrice Made to Stay folyékony rúzs egy olyan színben, ami eddig nem volt meg. Ami, nagy szó, mert szerintem majdnem az összes szín meg van ebből a termékből, a legkedvencebb szájkencéim. Komolyan, majdnem minden rúzsomról le tudnék mondani, ha ezeket megtarthatom. 
Majdnem lefelejtettem, hogy kaptam a Max Factortól egy alapozót tesztelésre. Miracle Match a becses neve. A Facefinityvel megegyező csomagolásban van, de kb. ebben ki is merül a hasonlóság. Nagyon szép DEWY arcbőrt lehet vele elérni. Teszt lesz majd róla. erről sem nagyon fogok rosszakat írni. :-P
Nem kérdezem meg, hogy vettetek e mostanában valami jót, mert engem mostanság a jó idő jobban felvillanyoz, mint egy akármi...Éljen a napsütés!!! :-)

2 megjegyzés:

  1. Szuper beszerzés! A szemfestékek nagyon megtetszettek, lehet megnézem, maradt-e felénk valamelyikből. A rózsazsín Catrice-t nézegettem múltkor, de akkor nem tűnt kihagyhatatlannak, a Naked3-ban van hasonló. Az alapozóra nagggyon kíváncsi vagyok, várom a tesztet. A Sooo glow-ból ugyanezt a rózsaszínt vettem meg a kifuttatáskor és teljesen elégedett vagyok vele, azóta minden nap ez van rajtam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Naked 3-at én nem hurcibálom magammal, így jól jön a mono, szerintem indokolható a beszerzése, mert nem dupe, csak valami olyasmi :-) Alapozót imádom, nem azért, mert tesztelésre kaptam, hanem mert pont az ilyen természetes hatású cuccokért vagyok oda. A Facefinityt imádtam, de most túl mattnak érzem.
      A Sooo glow highlighterek isteniek egyszerűen, imádom mindkettőt, én alapozó alá teszem őket és az egészet egyben dolgozom el az Ebelin sminktojglival. <3

      Törlés