2016. május 25., szerda

Rúzsok és az élet dolgai

Ezt, úgy írom, hogy két olyan hírt kaptam, amiért nagyon-nagyon szorítottam és reménykedtem, aggódtam, izgultam és óriási megkönnyebbülés és öröm, hogy jól alakultak a dolgok. Borzasztóan boldog vagyok. Néha, azt hiszem, hogy jó emberekkel nagyon nehezen történnek jó dolgok, rosszakat meg nem érdemlik meg és igazságtalan az élet! De, a mai hírek bizonyítják, hogy a jó elnyeri a jutalmát. Ez mindig feltölt. Nagyon-nagyon örülök! 

Teljesen hajtű kanyart véve, az Essence-el is így vagyok néha, hogy jönnek a rossz, meg a blah termékek és jön egy-egy olyan, ami olyan szinten must have, hogy ide sem fér, amik visszaadják a hitemet. Drogériás kedvenc, meg kötelező darab és olcsó, de jó, meg minden ilyen frinc-franc, ami el szokott hangzani.  A Velvet Stick matt rúzscerkákra gondolok most, nem sekélyes, ha egy ilyen kis valamiért is tud az ember lelkesedni. Szerintem, a smink egyébként  sem egy felületes dolog, hanem egy önkifejezési forma és hála az égnek este le lehet mosni. Új nap, új arc, új élet....?
Ok. Vissza a cerkákhoz, az állag: krémes, nem szárít, nem ül az ajkakon, nem csúszkál, nem folyik le. Nekem, eszméletlenül tetszik ez a se nem túl vékony, se nem jumbo kiszerelés, jól illik a kezembe, könnyű vele bánni. Olcsó. A sötétebb szín szuper tartós, kibír egy étkezést és ital kortyolgatást, teljes eltűnés nélkül, a világosabb, sajnos nem teljesített így. A sötétebb 05 plum perfect, egy barnás beütésű közép piros. Ez, sok bőrárnyalatnál tud szépen mutatni. Én, ezt érzem az igazi "kötelező" vételnek. 

A másik Velvet Stick a barnás, mályvás pink, ami a 02 peony star nevet kapta. Ez az árnyalat nálam csak szemhangsúlyos sminknél és  akkor jöhet szóba, ha egyébként élénk színű felsőt viselek, mert rajtam eléggé korrektoros. Majdnem túl korrektoros, de még éppen elmegy. 

Szoktam képet betenni, amelyen megmutatom, hogy rajtam hogyan mutatnak a rúzsok, de igazából minden bőrtónusnál más ugyanannak a színnek a hatása, így tényleg inkább próbáld ki az üzletben, kérd kölcsön stb.


Még ezt le kell írnom: olyan érdekes sminkes videókat nézek mostanában. Magyar youtuberek tesznek fel olyan sminkes vidiket, ahol kettő perc egy szájkontúr és még kettő és fél perc egy rúzst felkenni...nem látszik semmi a sminkből, mert pocsék a világítás. És az egész smink, sehol nincs elsatírozva, legalábbis nem látszik, hogy el lenne dolgozva a széle. És olyan cukki, hogy esti, alkalmi, füstös smink, ami minden alkalomra jó és nyárias és sminktrendeknek megfelelő és modern és klasszikus.....ez mind egyben. :-D 

2 megjegyzés:

  1. A mályvás nagyon tetszik, már többször meg akartam venni, de sosem volt belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a te világos bőrödhöz jól is mutatna, remélem hamarosan találsz egy érintetlen darabot :-)

      Törlés