2016. június 13., hétfő

H and M beauty

Azért írom, ezt a bejegyzést most gyorsan, mert teljesen odavagyok azokért a cuccokért, amiket vasárnap vettem. Jó, hogy imádom a vasárnapi nyitva tartást. Ezer éve ki akartam próbálni a H and M beauty blender "inspirálta" precíziós sminkszivacsát, hogy van e olyan jó, mint az ebelin sminktojás. Mióta, megvan a sminktojgli, semmi mást nem használok alapozó felviteléhez. Sőt, simán használnám MINDENHEZ. Jó, rántottát nem sütnék belőle, de pl. fixáló púderhez vagy krémes bronzerhez, pirosítóhoz simán. Csak, spórolok vele, mert rohadt nehéz mosni, szóval sminktojgliból sosem elég. Ki kellett próbálnom a H and M változatot! Egyrészt nagyon jó árban van, 790 pénz. Nagyon jól megnő a mérete víz hatására. És.....puhább, mint az ebelin. Kevésbé pattogós, mint a másik, viszont annyira finom puha, hogy szemkörnyéken egy álom. De, egész arcon egy eszméletlen szép, természetes hatást lehet vele elérni. Isteni jó!!!!! ISTENI!!!


Szintén, óriási szerelem a krémes szemfesték. OMG!!! 
Aligha láttam még szebbet, mint a My two cents nevű fényes, vadiúj pénzérmére hajazó, bronzos árnyalat. A legszebb krémes szemfesték. És....tartósabb, mint a Maybelline On and on bronze. Este fél tízkor mostam le, csak egy icipici hasonló színű pigmenttel fixáltam, egyáltalán nem volt megkopva, nem mászott el, nem lett foltos. Most egyébként is odavagyok a bronzos, barackos színekért, amit egyértelműen a TooFaced Peach palettájára fogok, kell nekem az a pali! Amíg, meg nem veszem, minden barackos színre vadászni fogok, a My two cents pedig, tök jó lesz alapnak majd :-) 



A Countess nevű árnyalat köszönő viszonyban nincs a dobozon található színmintával, de, mi járunk jól, mert a tégelyben lévő szín egyszerűen tökéletes. Barnás pink, amiben pinduri csillámok vannak, ezek a csillik nem zavarják az összhatást, lesz egy enyhe fény a szemhéjon, de semmi zavaró. Ez is lerobbanthatatlan és elmozdíthatatlan. Mindkét árnyalatra azt mondom, hogy simán lehet őket csak magukban használni, nem kell föléjük semmi, mert gyönyörűek és tartósak! És, nem mellesleg az áruk sem rossz, 1490 ft. A Countess állandó darab, a My two cents, viszont a Global Fusion limitált kiadás része. Egyébként, ebben a kollekcióban van még egy csodaszép padlizsán szín is....

2 megjegyzés:

  1. Na a szivacs fel is került a listámra, úgyis lasasn le kell cserélnem az Ebelint. :)
    A pirosítókat nagyon ajánlom, a gagyi csomagolás ellenére a belső zseniális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor én meg a pirosítókat nézem meg :-)
      Én most dobtam ki az ebelineket, mert mindkettő annyira elhasználódott, hogy már nem volt olyan jó. Ez most nekem jobban is tetszik, mint az ebelin.

      Törlés