2017. április 9., vasárnap

Haul..G-days...Day 1.

Rá kellett jönnöm ismételten, hogy nem szeretek vásárolni, mert iszonyatosan fáraszt. Igazából egész hétvégén lehetett volna shoppingolni, de nekem egyszerűen nem volt hozzá már energiám. Szerda nulladik nap szabi, csütörtök első nap szabi. És nagyjából itt elegem is lett...
Nem kronológiai sorrendben jöjjön a Day 1.

Müller: Agyfasz megint! A végösszegi 20%-os kuponnal akarta venni egy Catrice matt rúzst, nem volt a megfelelő árnyalatban. Szemránckrém, az sem volt. Hát, köszi. :-( Vettem viszont egy rakat vattapamacsot, mert arcra kifejezetten jó és imádom a szuperpuha négyzet alakú, saját márkás cuccot. Tök jó. Körömlakk lemosáshoz is vettem vattakorongot. 

Meg vettem pár Essence cuccot, mert Essence nem szokott akciós lenni, kiárusításon kívül. Sminkfixáló, ugyanis Alverde nem volt sehol??? L'Oreal meg nekem 50%-os kuponnal is túl volt a fájdalom küszöbömön, így maradt az Essence, ami elvileg jó. Kettő darab My must haves kis korong is jött velem, nem nagyon jöttem rá eddig, hogy a matt blush és a lip powder közt mi a különbség, a színén kívül. Mindkettő nagyon-nagyon kellemes állagú, jól pigmentált, jól satírozható darab. Nálam az Uni palettámba lesznek költöztetve. 

Körömlakklemosó. És az első LOV cuccom, ami egy lerobbanthatatlan filces ajakrúzs, jesszus...másnap estére kopott le a minta a kezemről és szájon is szuper tartós, gyönyörű!!!

  Nem voltam idén sem megelégedve a Müllerrel, csak a végösszegi kupont tudtam használni, nem tudtam mindent megvenni a listámról. Továbbra is FAIL!!!!


L'Occitane: Ezen a vásárláson hónapokig gondolkodtam, mert lényegében egy drága samponról beszélünk. Egy nagyon drága samponról. Főleg úgy nagyon drága, hogy jó sampont lehet pár száz forintért is venni (Garnier 7 gyógynövényes pl.). Vagy jobb sampont is maximum kétezer forintért (Yamuna, Inecto, Faith in Nature, pl.). Bőven túl van a fájdalom küszöbömön, de annyira, annyira jó. Az én megviselt, ezerszer szőkített, ezer éve festett, alapból is borzasztóan száraz hajam imádja.  A balzsam szerencsére nem győzött meg, így abból tényleg elég a GlissKur. Szerencsére. A 20%-os kupon érezhető volt anyagilag.

Nem tervezett vásárlás volt a NYX üzletben. Eredetileg az Alleeban található Douglas-MAC bizniszre hajtottam volna, de a pultnál azt mondták, hogy nem érvényes a kupon a MAC termékekre ....?????....Nem fáradt állapotomban biztosan feltettem volna néhány kérdést az eladónak, de úgy voltam vele, hogy anyukám, akkor tartsd meg a cuccodat, nem érdekelsz. Átmentem a NYX-be hasonmást keresni, találtam is, ráadásul folyékony rúzs formulában, ami sokkal jobban megfelelt az elvárásaimnak. A Lingerie vonalban mostanság jelent meg 12 új árnyalat, végre nemcsak eszement barnák vannak tehát, hanem jóval hordhatóbb színek is. A Liquid Suede állaga is tetszett, ez volt a dupe, szóval nem volt kérdés a sorsa. :-) 
Ruhát lehetett volna venni a hétvégén. Nem vettem, majd veszek. Volt viszont egy katasztrófával fenyegető matrac kálváriám, amit itt nem fejtenék ki, de szerencsés vége volt ez a lényeg :-) Azt hiszem, beauty, pipere témában jó pár hónapra kivásároltam magam. Lehet lesz még egy haul post, a második napról...elképzelhető...:-) Remélem, ti is jókat vettetek!!!


4 megjegyzés:

  1. Az Essence sminkfixálót én imádom, pedig sokaknál elvileg nem csinál semmit :D

    VálaszTörlés
  2. Én csak jót hallottam, olvastam róla ...szerintem jó lesz ez :-)

    VálaszTörlés
  3. Meg kell néznem azokat az új Lingerie árnyalatokat. :)
    Nekem idén kimaradt a Glamour-Napok, hétközben dolgoztam és munka után nem tudtam bemenni a városba, a szombaton be volt táblázva, vasárnap meg beállítottak a rokonok, így csak a Rossmannból rendeltem pár dolgot, de így is nagyon megérte. :)

    VálaszTörlés