2017. április 23., vasárnap

#whatsinmybag

Imádom az ilyen bejegyzéseket! Másoknál is, de már én is írtam egyet régebben. Dobpergés! Jöjjön a legújabb édes szerelmem, táskagyűjteményem legszebb darabja. Mondjuk úgy, hogy a Chanel Boy bagje inspirálta, but let's be frank a logot/zárat leszámítva teljesen úgy néz ki, mint a nagytesó. Klasszikus fazon, gyönyörűséges fáradt rózsaszínben, minőségi alapanyagból és kivitelezésben. Love! IMÁDOM!! 

Szerencsére, régen leszoktam róla, hogy a fél háztartást magammal cipelem, így hétköznapra a kicsikém is elég. 
Kicsi pénztárca. Füles: Skullcandy továbbra is. Bérlet. Papírzsepi. Kulcsok. Jegyzettömb. Napszemcsi. Telefon.
Az izgalmasabb rész: egy külön kis nesziben tárolom a mindennap elengedhetetlen, szuper fontos szépségápolási cuccaimat.

Blistex Lip Relief Cream: kis helyen elfér, mert csak 6ml, de hihetetlenül puhán tartja az ajkaimat. A bolondos, szeszélyes tavaszi hónapokban elengedhetetlen társam. Van benne SPF és szuperül véd a szél, a hó, a fagy és a napfény hatásai ellen is. És nem csak véd, hanem helyre is állítja a megviselt ajkakat. A tavaszi hónapok nekem többnyire azzal telnek, hogy megpróbálom a hosszú téltől kimerült vitamin és vízraktáraimat feltölteni, ebben a Blistex Lip Reliefje nagy segítségemre van. Szeretem az illatát is, olyan megnyugtatóan gyógyszeres. :-) 

Isana med antibakteriális kézmosó: szintén must have, aki minden nap igénybe veszi a tömegközlekedést, annak muszáj szerintem. Kevés gusztustalanabb dolog van, mint hogy kapaszkodni kell és valaki előtted köhögött bele a tenyerébe...és utána azzal a kezével kapaszkodik. brrrrr...Fúj. Lehet, ez már fóbia nálam, de nekem kell, hogy legyen valami ilyesmi a táskámban.
Körömreszelő. Ez így nem is fejteném ki. 
L'Occitane Zesty lime kézkrém: Imádom az illatát így tavasszal és nyáron. Frissítően citrusos. És nagyjából ennyiben tér el a sima shea vajas tesójától. Jól hidratál, gyorsan beszívódik. Nálam még mindig a L'Occitane a legjobb kézkrém márka. 
Aktuális kedvenc rúzs: Max Factor Colour elixir Velvet matte 05 Nude árnyalatban. Nagyjából folyamatosan nálam van, a legkedvencebb nude rúzsom, iszonyatosan tetszik a színe, az állaga, a tartóssága.
Muszáj megmutatnom a teló tokokat, mert most odavagyok az eccarvús meg a texturált színes darabért...Ebay!!



És ennyi....Ennél kevesebb cuccal nem tudok elindulni reggelente. 
Minimal azt hiszem...???

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó a Blistex ajakápoló! Én síeléskor használom.
    Gyönyörű a táska, honnan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon klassz a Blistex cucc. Nem síelek, de elhiszem, hogy jó olyankor is. Táska: Humanic 2017 Spring kollekció. :-)

      Törlés
  2. tényleg minimális :-D Blistex :-)

    VálaszTörlés