2010. október 5., kedd

IMÁDUNK ESSENCE...én legalábbis nagyon

Kívánságlistás darab volt nálam az Orly Cosmic FX kollekcióból a Halley's comet körömlakk, mert valami lélegzetelállítóan gyönyörű.
Szerencsére a kozmetikai iparban az egyik cég les a másik cégről, ennek köszönhetően az Orly lakknak is van másolata. Sőt, lehet, hogy a Halley's Comet is másolat....azt hiszem, hogy a Zoya Charla, sőt a OPI Catch me in your Net is hamarabb jött ki.
(ha tippelnem kellene, akkor az OPI jött ki a leghamarabb...:-)


kép innen: http://www.all-you-desire.com/2010/08/orly-halleys-comet-vs-opi-catch-me-in.html

Nálunk sem a Zoya, sem az Orly, sem az OPI nem tartozik a legkönnyebben elérhető márkák közé, persze a műkörmös, illetve a net ott van, de azért egyszerűbb bemenni a Rossmannba és megvenni az Essence Color & Go Choose me! árnyalatú körömlakkját. Mert, szerencsére az Essence is másol.

Így a 3 fentebb említett tökegyforma lakk mellé megérkezett a 4. tökegyforma...

Gyönyörű!!! Akárhányszor ránéztem a körömre mindig "úristen, de gyönyörű" ..."eszméletlen szép"

Összességében: IMÁDUNK ESSENCE!!!!
+ ezért is imádjuk az essence-t:
"Az essence termékein nem végeznek állatkísérleteket! Sem németországban sem máshol a világon. Ez a kész, már legyártott temékekre és az összetevőkre is vonatkozik.

Amikor a cosnova kiválasztja partnereit, akik a termékeket gyártják, az egyik fő kritérium, hogy a gyártási folyamat során, illetve a kész terméken sem végezhetnek állatkísérleteket."

ÁMEN!!!

7 megjegyzés:

  1. Essence vajon mikor másolj le a maradék árnyalatokat, mint, amik a MACnél is felütötték a fejüket? Annyira tudnék örülni... mert már én si tudom, hogy Orly-t nem olyan egyszerű beszerezni :(

    VálaszTörlés
  2. Remélem én is, hogy nem kell majd az essence-ben csalódni, és hamarosan kijönnek ők is a duókróm lakkokkal.
    Addig is Orly a Dohány u. 46. ból, olyan 1600 ft/üveg áron. De azt hiszem, hogy ezt a kollekciót még nem árulják, USA-ban is csak szeptember 10 körül jött ki.

    VálaszTörlés
  3. Igen, ezt a kollekciót egyelőre én is csak amerikai oldalakon láttam. Rendelhetnék e - bayről, de közel 3000 Ft lenne, mire ideér - annyiért meg bemegyek a MAChez. Uh, nagyon várom, hogy hozzánk is elérjen :D

    VálaszTörlés
  4. Wow, köszi a tippet, kár, hogy csak most leltem rá...

    Én a Fogarasi úti boltban szoktam Orlyt venni (1540.-/üveg). Legutóbb a hónap elején voltam, és beszélgettem az eladóval a cosmic fx-ről. Akkor mondta, min. két hét, de inkább novemberre lehet számítani, sőt az is lehet, hogy csak télre érkezik meg. Hozzátette, hogy az egyik nyári kollekciót is várják még (plastix).

    Azóta még nem érdeklődtem, csak a honlapon szoktam leskelődni, hátha megjelenik a webáruházban, aztán rájöttem, hogy fölösleges, mert pl. a foil fx kollekció sincs fenn a honlapon, pedig a boltban láttam, hogy van. Ennyit erről.

    VálaszTörlés
  5. Serpent! Köszi neked az infót, mert nekem kell a többi árnyalat is a cosmic fxből!!! :-)

    VálaszTörlés
  6. Bettynova: nincs mit. Most h szóba került, sztem rájuk telefonálok, hátha... Legszívesebben én is megvenném az összeset :)

    VálaszTörlés