2011. május 31., kedd

Catrice: Tigerlily pirosító rúd ...Papagena kollekció

Tegnap már több blogon olvastam, hogy megjelent az üzletek polcain a Catrice legújabb "Papagena" nevű kollekciója. (Mai tapasztalat: azért közel sem mindenhol, én csak az Árkád Rossmannban találkoztam vele.)
Az egész kollekció, ahogy már írtam, olyan zöldes, barnás, dzsungeles, csillogós, glitteres...öööö dzsungeles...Nekem a legjobban a Tigerlily nevű pirosító rúd tetszett. (Nem tudom, nekem ez, hogy rúd olyan perverznek hangzik...de lehet velem van a baj :-P)

A csomagolás nagyon tetszik: matt fekete, gumiszerű anyag. (rúd)

 8,5 gramm, ami kb egy átlagos krémes pirosító.
 Első ránézésre ijesztően narancssárga, de bőrön olyan kis szép....


 A RÚD!!! kiszerelés egy első érintésre zsírosabb krémet takar, ami a bőrrel érintkezve először elég furán hat, de ha "lenyugszik" vagyis fenn van már egy ideje, akkor inkább olyan kis selymes, nem zsíros. Tuti biztos, hogy van benne szilikon......
 Jó sokszor áthúzva, főleg azért, hogy lássátok milyen állaga van.

 Eldolgozva, majdnem az egész kézfejemen. Úgy találtam, hogy az a legjobb, ha ütögetve és nem kenve - mázolva visszük fel.
 Eldolgozva olyan kis szép, egészséges színt ad, nem csillogós, nem csillámos.

A szín és a kiszerelés is nagyon tetszik, 1149 forint volt egész pontosan. A tesóját én nem találtam eléggé pigmentáltnak magamhoz, de egy világosabb bőrön el tudom képzelni, hogy szépen mutat.

3 megjegyzés:

  1. nagyon klassz, bár nekem a másik jobban tetszik, de mivel írtad, hogy az világosabb bőrhöz jól mutatna, szerencsém van :D

    VálaszTörlés
  2. Lolly: a másik olyan "kis üde rózsaszín", tényleg szép, de én most egyszerűen túl barna vagyok hozzá. De rajtad tök jól el tudom képzelni :-)

    hollywood-dreams: Ugye? :-)
    Az a legjobb, hogy igazából mindkettő abszolút az a kategória, hogy egy kis egészséges pírt ad...

    VálaszTörlés