2012. április 29., vasárnap

Kate Moss rúzsai a Rimmelnél

Nekem, személy szerint nem számít ikonnak, élő legendának Kate Moss (túl sok drog, balhé), de azt még én is elismerem, hogy nagyon ott van, ha a londoni divatról van szó. A Rimmellel való együttműködése nem a tavaly évre nyúlik csak vissza, de tavaly jelent meg az üzletek polcain a közös munka első igazán kézzel fogható eredménye, a Kate rúzskollekció. Alapvetően úgy gondolom, hogy ha Kate tervezte, ha nem, nagyon jól átgondolt kollekcióról van szó, amelyben a nude, a halvány rózsaszín, az élénk pink, a piros és a barnás színek is helyet kaptak. Azaz, szerintem borzasztóan jól sikerült összességében és nagyon örültem, amikor, olyan egy hónappal ezelőtt feltűnt, hogy bekerültek a rúzsok a Rimmel állandó kínálatába! Szeretem, hogy egy márka figyel a vásárlókra, mert úgy képzelem, hogy más országokban is csak úgy repültek le a polcokról a rúzsok, ugyanúgy mint nálunk. Én először a 06-os árnyalatot vettem meg, akkor elég sokat kellett érte mászkálnom.
Most nagyon jó akció van a Rossmannokban, -25% minden Rimmel termékre, így a legfrissebb szerzemény (08-as árnyalat) 969 Ft-ba került, olyan 1300 Ft körül van a nem akciós ár.
El kell mondanom, hogy a Rimmel Lastin Finish rúzsai -szerintem- a legjobb drogériás rúzsok. 

Ha jól tudom Kate Moss összesen 12 árnylatot tervezett (nem is, mert összesen 15-öt, ha ebből a képből indulok ki), országonként más és más, hogy mi került az üzletek polcaira. Van ahol ezek: http://cosmetic-candy.com/kate-moss-lipstick-collection-for-rimmel-part-1-lipstick-photos-swatches-and-shades/
Nekem 3 árnyalat van meg: 05, 06 és 08. 


A csomagolás hasonló a normál Lasting Finish rúzsokéhoz, csak színben és a Kate heart szignóban tér el.

05, 06 és 08


05 a halvány pink, 06 a sárgás tónusú elénk pink, 08 a barnás, púderes, nude rózsaszín


05: nem annyira pigmentált, mint a másik kettő, de abszolút hordható, kellemes halvány pink szín.

06: brutálisan pigmentált, sárgás tónusú, kicsit barackos hot pink, nyárra, merészebbeknek, napszemüveg sminkhez tökéletes!

08: rajtam eléggé barnás, de szép nude, nagyon is hordható, csak feldobom és indulok szín.A rúzsoknak édes, gyümölcsös illatuk van. Nem szárítják az ajkakat, elég tartósnak is mondanám, de jobb, ha nálunk vannak napközben is. Nem ülnek bele a ráncokba, ami szerintem a 06-os árnyalatnál külön nagy szó, mert elég matt és tényleg brutálisan pigmentált szín. A 05 és a 08-as árnyalatokat simán, tükör nélkül is fel lehet dobni, de a 06-osnál a tükör elengedhetetlen, sőt az ajakceruza és a korrektor sem túlzás!
Legjobban, gondolom már rájöttetek, hogy a 06-ost szeretem, főleg azért, mert én egész nyáron napszemüvegben járok, még a kertbe is, így, ha a szememre csak a napszemcsi kerül sminkként, akkor ez a szín magában is tök mutatós :-)

Nektek mi a véleményetek ezekről a rúzsokról? Próbáltátok már? Kedvenc drogériás/nem drogériás rúzs?


7 megjegyzés:

 1. Én is imádom, nekem a 05 és 06 van meg:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 06-ost láttam nálad, jól áll neked :-) Ami azért jó, mert neked világos bőröd van és ahhoz is jól mutat, szóval univerzális, merész szín!

   Törlés
 2. nekem is van egy piros:)
  szeretem:)

  VálaszTörlés
 3. A 8-as a kedvencem! :) Amúgy egyetértek, nagyon jó kis rúzsok ezek, nem is tudtam, hogy állandók lettek, tuti lecsapok még pár színre a DMben!

  VálaszTörlés
 4. Én először a 06-osat és a 08-asat vettem meg és leesett az állam. Úgyhogy mindet megvettem végül :) Szuperek!

  VálaszTörlés
 5. Tényleg nagyon jók. Nem tudod esetleg, hogy meddig van ez az akció?

  VálaszTörlés
 6. Imádom a rimmel rúzsokat <3 Kate Mossos rúzsokat nem vettem meg, de ami késik nem múlik :D

  VálaszTörlés