2016. május 13., péntek

JOY-napok, enjoy!

Az előző "napok" alatt elszabadult nálam a pénztárca, rengeteg dolgot vettem, de kuponhiány miatt maradt néhány tétel az "ez még kell" és az "ezt nagyon szeretném" listámon is. A Joy segített abban, hogy minden tétel mellé pipa kerüljön :-)

Amikor, a Max Factor Make-up Academynél jártam, beleszerettem a márka Eye Luminizer nevű csodás szem alatti karikákat eltüntető kis szépségébe. Nagyon örültem, hogy sikerült ajándékba kapnom az 50%-os Joy kupont, így nem is volt kérdés, hogy beszerzem. A Max Factor Eye Luminizernek kellemes, enyhén virágos, enyhén púderes illata van, zselés állaga és eldolgozás után az a tökéletes "szatén matt" finishe, ami kiváló a szemek alá. A nulladik napon vettem, így "már" háromszor volt rajtam több, mint 8 órát, így első benyomásként azt tudom mondani, hogy imádom. Nagyon jó vételnek tartom. (Dm 50%, 1500 forint körül)




Maybelline Colordrama rúzscerka 210 Keep it classy árnyalatban: ki szerettem volna próbálni ezt a terméket. De, olyan pancserság, ahogy a dm-ben el van helyezve. A tesztereken nem látszik, hogy teszterek, nincsenek elkülönítve a megvásárolható cuccoktól, a cuccok nincsenek lefóliázva....egyenes következmény, hogy szó szerint szét van  trancsírozva majdnem minden darab! Egyébként jó állaga van a rúzsnak, szép egységesen terül az ajkakon, nem szárít. (Dm 50%, egy ezres volt pontosan)
Harmadik az "ezt nagyon szeretném" listámon egy smoothie készítő volt, egy Russell Hobbs darabot néztem ki, 20% kedvezmény van rá a Media Marktban. #love

Tegnap voltam a Westendben, a kis csodacuki smoothiegépemért ugye, ott meglepetésként csapott le rám a Dm és az  Essence közös akciója: 1200 forint feletti vásárlásnál kis neszi jár, amit a szökőkútnál lévő körömfestős standnál lehet átvenni. Oké, ide vele! Egyébként is ki akartam próbálni, az eye blender ecseten kívül más Essence ecsetet is, így itt volt az alkalom. És bedobtam még egy folyékony rúzst. Ez a formula, kiszerelés nagy kedvenc nálam, a 02 beauty secret egy barnás, enyhén barackos árnyalat. Remélem, beválik mindkettő.
Ja és beszereztem a Müllerben egy limitált kiadású Essence bronzert, amit egy ideig biztosan csak nézegetni fogok, mert olyan szép. :-)

Kellett még
-egy testápoló, Dove DermaSpa Uplifted (Dm 50%, 800 forint körül)
-egy sampon, Garnier Ultra Doux Revitalizáló 5 növényes, parabén és szilikonmentes (Rossmann 40+10%, kemény 375 forint volt)
-fényvédő arcra Garnier Ambre Solaire (Dm 50%, 1200 forint).

Azt hiszem, nagyon remélem, hogy a következő napokig minden fogyóeszköz (sampon, balzsam, testápoló, fogkrém stb. stb.) kitart, mert szent célom, hogy ne vegyek ilyen dolgokat teljes áron :-D 

2 megjegyzés:

  1. Ugyanezt a fényvédőt vettem meg én is a kuponnal :) A Maybelline rúzsceruza ugyanezen árnyalatát pedig neten rendeltem, aztán kiderült, hogy nekem túl pinkes :( De azért majd megpróbálom hasznát venni, hátha mégsem fest olyan borzalmasan a hajamhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pacsi!! Nagyon kellett nekem is egy arcra való fényvédő, jókat olvastam róla és kuponnal az ára is rendben volt. :-) A Maybelline rúzst majd akkor akarom használni, ha barnább leszek, mert szerintem ez az árnyalat bronzos bőrhöz mutat, én nem ezt az árnyalatot néztem ki alapból, de ez volt az egyetlen normális darab :-(

      Törlés