2011. május 12., csütörtök

Szolgálati közlemény

A nyereményjátékom hétfőn ( 2011-05-16) 14:00 kor véget ér. Aki jelentkezett: KÖSZÖNÖM!
De, akinek a hozzászólása nem felel meg a szabályoknak, azt nagyon sajnálom, de ki fogom zárni. Azt hiszem, egy ilyen lányka volt csak.

képen a nyeremények: MUA pirosító, MUA multikróm szemhéjpúder, Max Factor körömlakk, S-he stylezone körömlakk, Essence Stay with me hosszantartó szájfény 03 Candy bar árnyalatban, Essence szempillaspirál, Catrice szemhéjfesték alapozó, NYC rúzs Fragile pink színben, H & M kétvégű ecset plusz a meglepik

6 megjegyzés:

  1. Szia,
    az én tegnapi jelentkezésem a játékra nyomtalanul eltűnt... Egy másik lány hozzászólásával együtt, akivel ugyanakkor (azt hiszem, 21:56-kor, az 56 perc az biztos) írtunk (ráadásul ugyanazt a javaslatot, ezért is emlékszem).
    Nem felelt meg a szabályoknak és Te törölted esetleg, vagy ez is a blogspot rendetlenkedésének számlájára írható?

    VálaszTörlés
  2. Az én jelentkezésem is eltűnt, de szerintem a Blogger miatt, mert más blogra is kommentoltam tegnap estefelé, és onnan is eltűnt. Mit tegyünk, jelentkezzünk újra a játékra egy új kommentben?

    VálaszTörlés
  3. Panka és Noriko: légyszi írjatok még egy-egy kommentet, ha nem probléma. A Blogger behalása sajnos ezt eredményezte, nem én töröltem a hozzászólásaitokat (nem szokásom egyébként sem, nyereményjátéknál meg főleg nem :-). Köszi a jelentkezést! :-)

    VálaszTörlés
  4. A nem érvényes hozzászólást sem töröltem, ez a szolgálati közlemény is azért született (kétszer! a bloggernek hála :-P), hogy ha vki jelentkezett és nem biztos benne, hogy okés, akkor még legyen ideje bőven kiegészíteni, javítani.
    Tényleg nem szoktam kitörölgetni hozzászólásokat, max a sajátomat, ha hülyeséget írtam :-D

    VálaszTörlés
  5. Oké, sejtettem én, hogy a Blogger kicsit megőrült, vagy a Google valami újításokat vagy javításokat végez rajta. Megírtam az új hozzászólást, bár kicsit hosszabbra sikeredett, mint a több lányé :D Várom az új bejegyzéseket! És köszi az új lehetőséget!

    VálaszTörlés
  6. Bettynova: oké, köszi, sejtettem amúgy, hogy a blogger a ludas, de gondoltam rákérdezek, biztos, ami biztos.
    És valóban, Panka™ volt a másik lány. :)

    VálaszTörlés