2011. május 6., péntek

Tiny haul from London and from Gödöllő + Dm pontbeváltás

Erről csak röviden.
Az én 100 pontos kis szövettatyimban ez volt: mini hajlakk (nem használok gyakran, így nálam ez kb. 1 éves mennyiség :-), tök klassz Astor rúzs: barnás árnylat, elég pretty, eszméletlen szép Manhattan körömlakk, essence SmokeyEyes pencil barnában + egy tonna minta.
Nagyon drukkoltam, hogy ne Astor lakkot vagy essence rúzst fogjak ki, mindkettő bejött. Nagyon happy voltam. :-)

A tesóm nemrég jött vissza Londonból, mielőtt elment megkértem, hogy ha a Trafalgar square környékén jár, és van rá ideje, meg ha nagyon rendes akar lenni, akkor menjen el abba a Superdrugba, amelyik ha Nelson admirálissal szemben állsz, akkor jobbra van. Elment és ezt kaptam:
MUA azaz Make up Academy (Superdrug saját márkája, amit csak néhány üzletben lehet kapni).
Annyira, de annyira imádom ennek a márkának a szemhéjfestékeit! A festékek állaga emlékeztet a Sleek cuccaira (puha), pigmentált, gyönyörű.
Az egyetlen kontra, hogy mivel puha iszonyat könnyen törik, nekem sikerült az egyik régebbit porrá zúzni egy teljesen átlagos szállítás közben, illetve most a fotózás alatt, sikerült a rövid, kis semmi körmeimmel belekarcolni.
Shade 9 és Shade 6
A Shade 9-t már tavaly szeptemberben meg akartam venni, de akkor nem volt egy darab sem.
Gyönyörű: lila-rózsaszín-kék multikróm. Hasonlóan a MAC Club szemhéjfestékhez vagy a Blue-brown pigmenthez ennél sem kell túljátszani a sminket, egy kis fekete (barna) szemcerka eldolgozva a külső v-ben, a belső szemzugban meg egy kis matt bőrszínű, halvány rózsaszín, vagy fehér és kész is.
A Shade 6 "élőben" nem tetszik annyira, de ez is egy szép szín. Friss, tavaszi zöld.



Essence Stay with me hosszantartó szájfény 03 Candy Bar árnyalatban: ezt az árnyalatot Rossmannban még nem lehet kapni, jellemző, hogy nekem ez tetszik a legjobban. Élénk, igazi narancsos-pirosas-korallos-tavaszos-pigmentes-gyümölcsösillatos-nemragacsos-szépséges :-)  és béna applikátoros....

(Megsúgom, hogy ezt a postot tekinthetitek egy részben a nyeremények bemutatásának is :-)
 
Ti mit találtatok a Dm-es szatyiban?
Van valami, amit mostanában vettetek és igazi szerelem vagy epic fail?

11 megjegyzés:

  1. .a MUA szemfestekek tenyleg nagyon jok, foleg ezert az arert..:)Nekem majdnem minden szinben megvan.A csillamporokat is ajanlom.

    VálaszTörlés
  2. Az a lila szemhéjfesték, de szép :)

    http://sminkmegruhak.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. A lilás szemhéjfesték a nyereményjátékomban megnyerhető!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép színe van annak az Essence Stay with me szájfénynek. Te mit tudsz róla, valamikor nálunk is megjelenik? Mert én az új rúzsokat is kerestem mindenhol, de hiába.

    Amúgy te gödöllői vagy?:O

    VálaszTörlés
  5. Persze egy vadi új darab, nem ez, amibe belemászkáltam :-)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem előbb utóbb (inkább utóbb lol) a Rossmannokban is kapható lesz ez az árnyalat is.
    Nem gödöllői vagyok, csak ügyet intézni voltunk és benéztem a Müllerbe. :-) Gondolom a többi Müllerben is van már ez az árnylat, hiszen az állandó kollekció része.

    VálaszTörlés
  7. A müllerben a rúzsokból is ki van rakva a többi árnyalat, ami a Rossmannokban nincs?

    VálaszTörlés
  8. húúú annak a manhattan körömlakknak én is nagyon örültem volna:-D a szájfény színe nekem is tetszik!

    VálaszTörlés
  9. Kole: ezzel most megfogtál, engem is érdekelne, de akkor, ott valamiért teljesen elfelejtettem megnézni...A Facebookra feldobtam a kérdést, ezt a választ kaptam, szinte hivatalos forrásból: Az all about cupcake már van a rossmannban, (ezt már megvettem, bemutattam, szeretem)
    az on the nude az május közepétől jön a dm-be,
    a honey bee az nagy bánatomra sajnos nem lesz a korallszínű nem tudom ...

    VálaszTörlés
  10. Utána én is meglátogattam a Müllert Gödöllőn. Ott sem voltak az új rúzsok.:( Engem a korall érdekelt volna és az on the nude, de helyette már beszereztem mást.

    VálaszTörlés